Inschrijven

De inschrijvingen voor STB leden zijn gestart. Nieuwe leden krijgen de kans vanaf 1/8/2018 indien er nog plaatsen vrij zijn. Klik hier om ons nieuwe uurrooster en de nieuwe lidgelden te bekijken.

Inschrijven kan via het online inschrijvingsformulier van de gymnastiek federatie:

NAAR HET ONLINE INSCHRIJVINGSFORMULIER

Lees eerst even een aantal tips vooraleer je je inschrijft:

  • Elk lid/gezin maakt een eigen account aan bij de gymnastiek federatie. Onder het tabblad 'bestaande gebruiker' voor wie reeds lid was in 2017-2018. Onder het tabblad 'nieuwe gebruiker' voor nieuwe leden.  Je account is je e-mail adres. Het paswoord mag jezelf kiezen. Opgelet!  Je bepaalt één e-mail adres per gezin. Alle samenwonende leden van het gezin worden aan elkaar gekoppeld door in de laatste stap van de inschrijving een gezinslid toe te voegen. Zo kan je gemakkelijk alle inschrijvingen beheren van alle gezinsleden en zal ook de gezinskorting correct toegepast worden.
  • Je kan je inschrijven voor één of meerdere trainingsgroepen.  Enkel de trainingsgroepen waar je volgens je leeftijd voor in aanmerking komt, worden voorgesteld.Een lid van 16 jaar bijvoorbeeld zal in zijn/haar lijst van trainingsgroepen geen kleutergym terugvinden.
  • Eens je ingeschreven bent, ontvang je een bevestiging per e-mail met het totaal te betalen lidgeld en het rekeningnummer van STB. Onze korting van 5 Euro voor het eerste gezinslid bij betaling vóór 30 september 2018 blijft ook dit seizoen geldig.

Mocht het inschrijven niet lukken download hier de handige brochure van de gymnastiek federatie waar de procedure op een praktische manier staat uitgelegd.

Opgelet!

Voor volgende groepen werken we met wachtlijsten en zal je je als nieuw lid nog niet kunnen inschrijven.

  • Jongerengym 1 en 2, freerunning 1 en 3, tumbling+. Wenst u uw zoon/dochter op één van onze wachtlijsten te plaatsen, stuur een mailtje naar info@stbgymnastics.be

Voor de groepen basisgym 2 en 3 en freerunning 2 zijn zelfs onze wachtlijsten volledig volzet. Voor deze groepen kunnen we helaas geen nieuwe aanvragen meer verwerken. De reeds bestaande wachtlijsten van deze groepen worden wel verder afgewerkt.

Heb je nog vragen, stuur een mailtje info@stbgymnastics.be